Parcare

Parcare biedt parkeergelegenheden door heel Europa bij diverse luchthavens. Ze zijn daarom ook actief rondom het vliegveld van Eindhoven. Parcare is een aanbieder welke veel ervaring heeft met het bedienen van de consument in deze branche. U kunt veilig uw auto achterlaten bij Parcare tegen scherpe tarieven. U vindt bij deze aanbieder zowel Shuttle parking als Vallet parking. Bij Shuttle parking wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. U brengt uw auto eerst naar de parkeergelegenheid welke tevens dicht in de buurt van het vliegveld is. Met Valet parking staat er een medewerker van Parcare op u te wachten bij de vertrekhallen. Hierdoor bent u zelf geen tijd kwijt aan het parkeren van uw auto. Dit is tevens erg gemakkelijk indien u veel bagage heeft, wellicht zit u helemaal niet te wachten op een shuttlebus met al uw spullen.

Zodra u terugkomt van uw reis, zal de chauffeur de auto weer naar de aankomsthallen rijden. U kunt gelijk beginnen met uw reis naar huis of elders, zonder dat u eerst met de shuttlebus naar de parkeergelegenheid gebracht hoeft te worden. U dient contact op te nemen zodra u geland bent, echter wordt het e.e.a. ook doorgesproken bij uw vertrek.

Parcare heeft ook veel extra diensten. Zo bieden ze bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw auto te tanken of hebben ze de mogelijkheid tot het gebruiken van lockers. Er kunnen zelfs boodschappen voor u gedaan worden!

Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid tot ‘Park, Sleep en Fly’. Dit is een compleet arrangement met overnachting. Wellicht moet u zo vroeg vertrekken, dat u liever in de buurt van het vliegveld overnacht. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u over een route komt met veel filevorming. Zo bent u er zeker van dat op tijd bent!